Login

Register

*
*
*
*
*

Fields marked with an asterisk (*) are required.

Petrecerea copiilor Loofy Party

A+ R A-

Trupa Loofy Party

Trupa de Teatru si Petreceri Private, Loofy Party s-a creat din dorinta de a anima si a aduce buna dispozitie in viata micutilor de pretutindeni.
 

Petreceri cu personaje de povesteCu o experinta de peste 9 ani in domeniu, suntem gata sa raspundem si celor mai pretentioase dorinte. Dispunem de o vasta paleta de persoanje pregatite sa inveseleasca pe toata lumea atunci cand vine vorba de o petrecere ca in povesti. Animatorii nostri profesionisti detin experinta necesara astfel incat, fie ca este vorba de petreceri cu copii de pana la 3 ani ori la petrecere invitatii au peste 7 ani, noi suntem pregatiti sa ne adapatam oricarei situatii si nevoi.

 

Spectacole de TeatruSpectacolele noaste de teatru sunt performate doar de actori profesionisti, absolventi de institutii teatrale, si se adreseaza tutoror copiilor. Scenarile sunt interactive, asfel incat micutii nu vor fi simpli spectatori, ei vor fi invitati sa ia parte la orice moment si la orice rasturnare de situatie. Acest sistem bazat pe interactivitate, este capabil sa descopere si sa ajute la dezvoltarea personalitatii copiilor prin teatru. Mai mult, personajele noastre negative, sunt in fond personaje pozitive si hazlii. Spectacolele noastre nu isi propun sa dramatizeze situatii care pot provoca frica si teama, ci sa aduca in viata copiilor evenimente comice si pline de farmec care sa-i provoace si sa-i determine sa gaseasca singuri rezolvari la cele mai incurcate momente ale personajelor din povesti.
De cate ori in copilaria noastra nu am simtit nevoia sa o avertizam pe Scufita Rosie? In toate povestile de pe pamant pana acum copiii au fost spectatori. Echipa noastra le da ocazia sa intre in casuta piticilor, sa il infrunte pe lup , sa ajute bunicuta…sa fie actori!

 

Sa invatam prin joaca!Trupa noastra de Teatru si Petreceri, vine pe piata cu un produs nou si foarte distractiv pe care micutii cu siguranta il vor indragi si vor astepta cat mai repede sa il revada.
Personajele traznite si asistentii lor vor face echipa cu micutii curiosi si impreuna vor experimenta si descoperi tot felul de lucruri nebanuite si distractive.
Lectiile despre astronomie, magie, stiintele pamantului sau stiinte naturale vor fi captivante si amuzante.
Noi nu ne propunem sa predam o materie, noi aducem lumea si ii lasam pe copii sa o descopere, astfel nu au teme de facut si nici carnet de note, nu trebuie sa memoreze sau sa ridice 2 degete, ci aud, miros, ating , vad si simt magia lumii inconjuratoare.
Personajele traznite si extrem de curioase nu le propun copiilor sa invete si apoi sa mearga la joaca, ci sa invete jucandu-se.
 

O lume de vis!
 

Daca pana acum micutii tai doar isi puteau imagina lumea din povesti, acum e posibil ca ei sa faca parte din ea.
Personajele lor preferate, fie ca este vorba de zane, spiridusi, pesti adevarati, fantome, prind viata in spatiul tau de joaca .
Trupa noastra de teatru si petreceri va ofera posibilitatea de a experimenta impreuna cu prichindeii momente speciale.
Noi nu incercam sa fim diferiti, ci suntem!
Aducem la petreceri ceata magica , zane zburatoare, ozn-uri, transformam spatiul de joaca in acvarii, calatorim de pe o planeta pe cealalta, ne creem propriile noastre parfumuri si ne distram descoperind magia apei.
Fiecare personaj aduce cu el la petrecere elemente de joc noi si multa voie buna.

Galerie petreceri